Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsanfall


När samhället skapar
Ett helvete för människor
Vems är då felet om
Människorna inte håller ”lagen”

Ska den som misshandlas av samhället
Förväntas eller krävas
Att hålla dess lagar
När de misshandlats som de behagar
Ändå?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO