Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kände sig så lycklig när han bara fick syn på henne

Så han bara sprang fram till henne med sin stora famn för att ge henne en riktigt varm kram
Men när hon då bara vände sig om, så var det inte hon
Nä, det var en helt annan mörkhårig flicka med ett precis likadant hårspänne
som hon nu bara har
Så snacka om att han bara kände sig lite dum, samtidigt som han bara skämdes lite
då han säkerligen bara tänkte lite för sig själv

Hur fan kunde jag bara ta så fel på min så stora kärlek och henne?
Helt ofattbart

Ja, så han tänkte nog bara för sig själv
Ibland så bara hatar jag mig själv…

Ken Cassel
18/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-18 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel