Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett gammalt alster som har hamnat under min lupp och blivit redigerat


Det är inte så lätt att leva, sa Adam till sin älskade Eva

Och allra helst inte nu när du bara har lurat på mig ett äpple
Ett äpple som jag egentligen inte ens ville ha eller ens äta, för egentligen
så tycker jag inte ens om äpplen
Och ett förgiftat sådant äpple till på köpet
Nä, det var inte så speciellt snällt av dig, min älskling!
Men det ska du veta Eva, är att du nu bara därför hädanefter kommer att få blöda
en gång i månaden som straff
Och snälla du, ge mig inte den där sura minen nu, så är du snäll
Nä, var inte nu så himla paff!!!
För du vet gott och väl om, vad du bara gjorde emot mig
Ja, så hädanefter så kommer alla nyfödda människor att för alltid
att bara vara dödliga
Och det är bara ditt fel, Eva
Ja, bara så att du vet
Ja, så det är bara legenden om oss två, som de första människorna på jorden
som kommer att få chansen leva vidare i vårat än så länge tunna släktträd…

Nä, så det är inte så lätt att leva längre, Eva
sa Adam

Ken Cassel
18/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel