Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grad

 

Hur en grad,
vinkeln på en handled

 

kan bli något annat
och ge så mycket mer

 

något helt avgörande

 

 

för resan

 

ur plats
till andning, puls och blick in i annan tid

 

att ledas
genom korridor, över polerade golv och till vida salar

dit, där kristallkronor faller
som körsbärsblom 

 

ur stillheten

 

 

 

 

 

 

"ett kapital att förvalta"
sa hon sen

 

 

 

om kramperna 

  när han kom




Fri vers (Fri form) av John B Lund
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-19 22:13



Bookmark and Share


  Rumi
När du skriver så skriver du så otroligt magiskt att det tar andan ur en. Det är pulsen på den, hur orden rör sig och bildar fantastiska meningar. Ännu en gång ger jag dig en stor applåd!
2011-08-06

  Lena Själsöga Keijser
jag är så glad
innerligt glad se dina ord igen
ord
bilder vilka skänker
dimensioner
väcker
fantasins dans

tack
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

John B Lund
John B Lund