Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en á capellablues mot norrskenet




medan jag smider mitt räcke

 

 

*

och ibland

händer det sig att

 

precis som det börjar mörkna

hörs det från berget en sång

i kör

 

med alla som nånsin 

nått toppen

 

och verserna

bygger min trappa

 

medan andrastämman

kommer i kanon efter

 

bär

på mina minnen

 

och ibland

händer det sig att

 

vi möts en stund

på kammen

för en god stämning

 

som ett genrep

om och om 

igen

 

medan jag smider

mitt räcke

 

för min egen

bergsbestigning

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-19 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri