Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN TID MED MIG

 

 

 

 

Väntar är vad vi gör

Vanvördigt och vansinnigt

I flera nyanser av grått

men slutet är alltid en katastrof ändå

 

 

Jagar min skugga genom stan

Midnatt och midafternoon

Jag skulle förstås gå därifrån

men jag är skyldig till allt du förtjänar

 

 

 

med min tid

min tid med mig

 

 

 

Tror du vi fastnar där vi startade

Uppstoppad och uppriven

Kan döda sommarens romantiska skimmer

men steget är för kort för tankens vinning

 

 

För mig så verkligt svalnande

Våghalsigt och vårdslöst

Solljuset som droppar just så som det utskrevs

men vi förlorar även denna planlösa dag

 

 


med min tid

min tid med mig

 

 

 

En svart stjärna över min axel

Deklarerad och dekorerad

Hoppas vi dunstar innan långtråkigheten

men vi ärvde den från dem vi slåss emot

 

 

Simpla nöjen trasslar som blixtnedslag

Vimsigt och vimmelkantigt

Jag vet bättre än att låta dig gå

men jag är revolvern mot tinningen med livsgnistan kvar

 

 

 

min tid med mig

tidsenlig tidsopportunism

med min tid

tidsödande tidsresenär

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-19 19:00



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Väldigt bra!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna