Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tänker på mig

i din nakenhet
sakta och förlorad
dina tankar
faller över mig
säg inte
att du finns
lite försiktig
som en flamma
sakta tänds igen
snälla var försiktig
inte ett ord
en vis sanning
en vacker kjol
försvinner i vinden
är du nöjd
det som händer
det enda vackra
jag måste gå




Fri vers av Marvin
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin