Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illegalt



Illegala cigaretter

Illegala rökiga nätter

Illegala kötträtter

Illegalt en del sätt är

Men oftast lite roligare…

Känns lite bätter

Fast det kanske inte rätt är




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO