Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I should have known better

Du ville bli min vän


Du sa inte varför

- Varför vill du bli min vän?


Du ville inte svara

- Jag vill inte svara!


Jag ville ha ett svar

- Jag vill ha ett svar!


Du ville inte va min vän längre

- Jag vill inte va din vän längre



Där gick det tåget...




Fri vers av afternoon tea
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-01-03 04:13



Bookmark and Share


  Jonjovan
bra, bra. kanske hade det gått att linda in lite mer dramatiskt, men vem är jag att döma...
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

afternoon tea