Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m happy just to dance with you

Vi hade verkligen skitkul!
Fast vadå... säger jag att det räcker för mig att bara dansa med dej så ljuger jag!

Ibland kan man väl få ljuga?
Om det får mej att må lite bättre så kan jag väl få ljuga?









Fan att du ska ha så underbara händer!




Fri vers av afternoon tea
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-03-06 01:01



Bookmark and Share


  edvin medvind
Kul att du döper varje dikt till olika beatleslåtar.

Den här var väldigt direkt och rolig också.
2006-06-07

  n00b
daymn den här var tuff! ja håller med föregående skribent att det är en annorlunda ton, liksom mer utrop och grejer än man är van vid att läsa här.
och så enkelt formulerat och lite frustrerat men ändå inte sådär depp-sorgligt.
bra helt enkelt!
2006-05-17

  Queen_of_Rain
annorlunda ton som ger liv till denan dikt.. nice!
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

afternoon tea