Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I want you


Att få vara nära dig
bara för en sekund!

Att få hålla dig i handen
bara en enda gång!

Att en gång vara ensam med dig
bara ett litet tag!

äh, vem försöker jag lura?
En sekund är alldeles för kort!
En enda gång? nä, helst oändligt många gånger!
Ett litet tag räcker inte på långa vägar för det jag skulle vilja säga dig!




Fri vers av afternoon tea
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-01-10 22:10



Bookmark and Share


    Morning Glory
Visst blir man tokig?
Önskar att det vore enkelt, som en Beatleslåt på riktigt.
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

afternoon tea