Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don\'t pass me by

Du säger att du har allt du vill ha

ja.. det är ju fint
men du har inte mej!


Du säger att du har hört alla ljud som finns

ja.. det är ju fint
men du lyssnar ju inte på mej!


Du säger att du har hört allt du vill höra

ja.. det är ju fint
men du får inte mej!




Fri vers av afternoon tea
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-01-03 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

afternoon tea