Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill bara själv tillägga att Green Day kan vara symboliskt.. det kan vara gyllene tider, eller vilket band som helst!


I\'m looking through you

Jag har hittat dej

Det är ett steg på vägen
men vilket är nästa?


Jag har pratat med dej

Åh, att lyssna på din röst
den får mej att le!


Du älskar Green Day

attans, där gick det tåget
hur ska jag nånsin glömma?




Fri vers av afternoon tea
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-03 04:19



Bookmark and Share


    Morning Glory
Man bara strålar!
Väldigt träffande beskriving av de små liven.
De som är söta, men ändå lyssnar på satans musik.
2006-01-10

  matrjosjka
Haha! mitt i prick!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

afternoon tea