Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här är egentligen inte menad till nån.. så jag vil inte att någon tar åt sig!


I will

Det låter ju så fint och så

en plan som är värd ett försök

men hur mycket jag än vill hoppas på den här idén

så känns det ändå lika hopplöst




Visst jag ska försöka

och JA, du kan sluta tjata

men att prova på det här när allt hopp känns som bortblåst...




det är inte kul att alltid jobba i motvind!




Fri vers av afternoon tea
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-01-10 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

afternoon tea