Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart


Allt är svart
Med den man vart
Såhär i spegeln back
Lustens crack

Och tidens tand
Och sorgens sand
Det är som ett annat land
Själ i brand

Och jag kommer aldrig mer
Att känna fårorna i din hand
Och kommer jag att hata alltmer
Än jag orkar med ibland

Det som du satte ibrand
De släckte så effektivt
Med kvävningens princip
Lower then deep




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-08 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO