Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagen med bedragen utan hämningar


Lagen
Har gjort beslagen
På sanningen
Hur mycket lögn det än är
Och det försvaras intill döden nästan

Och långa utredningar
Eller i hast
Så sopar man bort sanningen
Som med Christer som van der Kwast
Lögn blir sanning, det är den tiden
för sanningen, tar ingen striden...
Man talar om annat...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO