Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är de nån som tror


Är det nån som tror
Att det blir bättre service
På apoteken efter en avreglering?
Privat privat

Det har gått från lite drygt 300
Till över 1200 apotek
Men det är över gatan de finns
Inte där de behövs

För där som ni minns
Finns ingen marknad att tjäna på
Men politiker bestämmer ändå
Som vi alla se och förstå

Privat privat, pirat




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-17 05:30



Bookmark and Share


  queenia
.. och i hyllorna är de viktigaste pillerna slut - i båda butikerna, som står där, vägg i vägg.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO