Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mus

tända ljus
i flera hus
ensam mus

I mörkret står

inge ljus
eller hus
stackars lilla mus




Bunden vers (Rim) av justanother
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-20 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justanother