Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårdast

Ångest över allt
över knivens skarpa spets
som gled fram så lät.
fick mig att leva en stund.
men nu går allt runt
inbilla mig
att jag var normal
kanske för en stund
men kommer aldrig
va som andra

Har alltid fått kämpa hårdast
för att hålla fasaden på plats
skenet att jag är som du, ni.
med ångest på topp
låtsas jag att allt är bra
även om de ni sa
inte va hårda ord
tog psyko bruden
åt sig mer än man kan tro.
kommer aldrig va normal..




Fri vers av justanother
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justanother