Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pepparkaka (God jul)

pepparkaka pepparkaka
i mitt hjärta det spracka
mera dricka, sup dig full
Ramla sedan omkull.

öppna paket det känns som en evighet
tomten kom inte nu stiger klokheten
Va var det jag sa om ensamheten

en blågul jul
jovist du är så jävla ful
tacka fan att du bara är ett strul
God jul




Fri vers av justanother
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-07-20 14:31



Bookmark and Share


  ULJO
Kanske inte riktigt representativt just nu, dock läsvärd och med viss finess.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

justanother