Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks dröm/mardröm

Du är min kärlek mitt liv
always have always will
men vi leker ett spel
flörtar och spelar ut varandra
vågar inte erkänna hur det är.
hur det kunde va.

så mycket gick fel mellan oss
sånt som aldrig går att reparera
de lever kvar.
tänk hur det kunde va
du och jag
en kärlek
en passion
vi är som en explosion .
Kan se vår framtid som det kunde va
du är den enda jag fantiserar om

Tanken växer och blir till ord
kanske kan drömmen bli sann.
du finns här
vill tro att de är för min skull
men vet inte om jag kan lita på dig.

Känslorna växer
fast jag inte vill att dom ska finnas.
vill inte bli sårad
men vet att nu är de kört
ja kommer bli förstörd.




Fri vers av justanother
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justanother