Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värld

Jag lever i värld där jag inte vill leva.
En värld där jag inte passar in.
En värld full av vänner men en då så inte.
En värld där jag inte är mig själv.
En värld där jag så gärna vill passa in.
Jag är någon jag inte vill vara.
Jag är fångad i mig själv
I en värld jag inte passar in
Men jag måste sluta vara någon annan.
Jag måste vara mig själv
Men då kan jag inte leva såhär
Eller kan jag?

Var dag skriker mitt inre
Det vill ut till livet
Men just nu lever jag i en dröm värld mellan allt.
En värld jag så gärna vill leva i
Men inte ens i drömmarna passar jag in
Jag lever i en värld




Fri vers av justanother
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-20 03:37



Bookmark and Share


  Erika Liljegren
Bra skrivet! Ibland funderar man på om det är omgivningen eller en själv det är fel på...
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

justanother