Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårad dum idiot

Allt upphörde
vi
du
jag.
andra
inget är som vanligt.
allt är fel.
jag förlorar striden
en sårad dum idiot
du har allt och alla.
du vann.
sluta visa upp
och trycka ner det
i min hals
jag vet
du vet
hon vet
andra vet.
du är en idiot.




Fri vers av justanother
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justanother