Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt som jag skrev för 7 år sen men en av dom bästa jag gjort. Handlar om livet i högstadiet.


Lilla flicka

Lilla flicka vad håller du på med?!
tjata toppar och kort kort kjol.
Kajal, mascara och pusch up bh.
Allt för att killarna ska fatta sitt tycke.
Men lilla flicka du är bara ett kött stycke.

Du trodde du skulle bli populär
men killarna slet dig i sär.
Hora blev ditt rykte och nu är du kär.
Lilla flicka du dricker för att dämpa din smärta.
du skär dig och tycker du är tuff
men du är bara luft!

Lilla flicka varför tror du så gott om alla?!
I mörkret du fäller en tår och tror att ingen förstår.
Lilla flicka hur ska det gå!?




Fri vers av justanother
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-20 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justanother