Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själviskheten



tror själviskheten alltid funnits
men det är så att "utveckla dej själv"
och "gör slut och flytta om det inte funkar" är så etablerat numer
som ett slags självömkande på kärleks nivån...


”om jag inte får ha den blå spaden så går jag”
är numer
”om du inte älskar mej som jag vill så flyttar jag”

Sen kan man undra, varför flyttade man dit
Med en sån attityd?

Men alla gör som de vill men man undrar ibland
Vad tänker dom på, ja eller med?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 09:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det kan man undra
mycket bra skrivit
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO