Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke, en känsla, en sak som slog mej...


Hej flicka det är jag


Hej flicka ”minsta gemensamma nämnare" gäller...
VILL INTE tränga mej på
Jag är bara, jag
Men ”jag är i alla fall jag” ingen annan

Och om DU inte vill ha med JAG
Att göra eller om vi ska lägga det
På en ”lägre nivå”
Jaja nu menar jag inte ordmässigt

Utan, ja du vet väl
En mer vänskaplig nivå
Så är det ok
”minsta gemensamma nämnare" gäller...

Och jag fattar egentligen inte varför
Inte ALLA respekterar det
Efterhängsna typer borde fatta att
De inte är välkomna

Och varför vill man tränga sej på?
Vad tror man att det ska kunna ge?
Tror man att man ska kunna ta?
Det är som att fånga vinden eller vattnet

Det fresha måste få vara fritt
Om det ska vara fresht
Så jag väntar andlöst
På ett svar från dej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-08 22:02



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Vissa saker är värda att vänta på
2011-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Minimiplattform, som man sade på sjuttiotalet.
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO