Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration och lycka

Omöjligt
Nästan helt omöjligt
För oss
Att lyckas få tag i varandra


Omöjligt
Nästan helt omöjligt
Kan glädjen
Vara större än då vi lyckas




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:00



Bookmark and Share


    Idun 1
Du förmedlar det svåra med att finna
den "rätta" och det underbara undret
när vi finner varandra så fint.
2006-01-03

  ia VIP
just så...
i det där ögonblicket så kan man nog inte vara lyckligare
om man så bara i några minuter lyckas träffas...
om man lyckas....
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh