Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten talar för sig själv.


Kärleksdikt.

Den första gång vi möttes var på Statoil
jag hjälpte dig med luften till din bil.
Jag vet inte vad det var som hände,
kanske var det Amors pil
som jag i hjärtat kände.
Där fanns ju redan Astas pil,
men det finns god plats till er båda.




Fri vers av Berth
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-20 23:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härlig känsla i den här med värme fulltankade dikten ..fint!!☼
2011-07-22

  Minkki VIP
bra med rymligt hjärta
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth