Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen


Stugan


Vi hade en stuga i skogen
Den fick många år med oss
På all vår lediga tid vi höll den trogen
det var nog cirka femton år.
Men tiden bort från oss går.

Så många härliga stunder
vi älskat och njutit där
Trädkronor sköna vi där vandrade under
men de tiderna borta är när
vi plockade svamp och bär

Så ofta vi tänker på dessa år
Om det var vinter och höst
men det var skönast när det var vår
alltid den skänkte vila och tröst
Ibland när vi tänker så grumlas vår röst

Den var vår verkliga vän
och vi saknar verkligt den.




Bunden vers av Berth
Läst 386 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-17 14:32



Bookmark and Share


  aol
Underbart igenkännande minnen så berörande vännen,
2015-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fina minnen att bevara...
2015-04-18

  louisegirl
Så vackert diktat
2015-04-17

  Marianne Räf
Jag blir "blå", när jag läser denna
vemodsvackra text! Blev lätt tårögd!
2015-04-17

    ej medlem längre
Fint diktat!
Att vara i skogen är terapi för själen, och där är luften ren.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth