Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En födelsedagsdikt till min fru.


Jag drömde om en vacker tid

Jag drömde om en vacker tid
en tid som var en gång.
Det var i maj och himmelen var blå.
En flicka sjöng en vacker sång,
hon sjöng för mig och flickan det var du.
Men tuppen gol, jag vakna då
han skrek sitt kuckeliku.
Det var ju då som jag kom på
att du i dag ju fyller sjuttiosju.

Grattis Asta.




Bunden vers av Berth
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-16 17:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Främsta anledningen till att jag inte blir inbjuden till min brors födelsedag är att jag inte får ner varken tårta eller kaffe i väskan och att jag inte i bokhandeln hittar en bok med ditt namn på. Men din text borde jag hinna läsa. Nyheterna börjar ju inte före rapport ändå.
2017-08-05

  Minkki VIP
Vilken härlig text - jag föreställer mig att det var Ditt undermedvetna som fick tuppen att påminnelsegala och väcka Dig!
2016-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig hyllningsdikt...
2015-05-18

    ej medlem längre
Fin hyllningsdikt till din fru!
Fin bild också.
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth