Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över tjälen



*

spår


snö eller aska



du sa du skulle brinna
men var kall som is

tundror tänder inga eldar
lämnar inga löften

bevarar
kapslar in
ruvar



i luften moln
alikan norrut


vindarna syd


snö eller aska

*




Fri vers av Pot Pourri
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-07-21 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri