Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina skrivarvänner och mina andra vänner och alla andra som läser mina texter ibland...


Till mina vänner...


Sommar betyder mindre tid vid datorn
Mer tid för annat
Om jag därför inte svarar/läser/kommenterar som vanligt
Är jag alltså inte vid datorn
Det betyder inte att jag inte älskar Er längre...

Önskar alla mina vänner och alla andra läsare på poeter.se
en underbar, varm och skön SOMMAR!!!


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-21 11:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ha en underbar sommar TT :)
2011-07-24

  sangel
Desamma :-D. Nu är det helg och uselt väder så vad mer kan man önska en svensk sommar
2011-07-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ut! Njut!
2011-07-21

    ej medlem längre
Detsamma till dig! Ha det gott!
2011-07-21

  M_Franke
Önskar dig oxå, en underbar sommar
Massor med kärlek
//Maria
2011-07-21

  Angeldust
Tack detsamma TT hug sunny
2011-07-21

  Rise Little One
Ha en underbar sommar TT.
Nu har du mer tid att fiska, och jag hoppas verkligen att gäddan skall själv hoppa i din famn utan minsta ansträngning från din sida.
Kram
2011-07-21

  La Magnólia VIP
Ett klokt val ... Tack! .. och önskar att du får en underbar sommar du också!
2011-07-21

  Minkki VIP
Ha det gott i sommar! Tids nog kommer hösten och poeterna återvänder till tangentborden ;)
2011-07-21

    Max Poisé
Tack detsamma!
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT