Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet bara öser ner som blöta tårar

ifrån den så gråa himmelen
då solen bara är borta med sitt underbara leende
Så det enda som man kan göra då är att vänta och hoppas att himlen bara ska sluta att gråta snart
och att det här regnet bara är ett tillfälligt litet skeende
För så fort solen bara tittar fram igen igenom molnen så vet jag att människorna bara
kommer att komma ut ifrån sina hem med en jäkla fart
För så fort solen bara tittar fram med sitt leende, så smittar det av sig
Så i samma sekund som man bara kommer ut ur porten
och man får kisa emot solen
så kan man känna att den här dagen kommer att få en riktigt bra start
För på himmelen så är det bara blått och helt klart…

Ken Cassel
21/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-21 14:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet Ken, så
sanna rader
2011-07-21

  aol
sant bra skriftat vännen
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel