Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekning

Sakta bleknar
dina konturer bort

och jag vet inte
om jag kommer

vara bredvid igen




Fri vers av mariann
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-01-03 12:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm sköra ord
vackert o snyggt
2006-01-08

  Propella
Sorg och en skvätt rädsla, snyggt förpackat. Jag läser den här om och om igen...
2006-01-03

  Markattan
Få ord som bär på en oerhörd smärta och sorg.
Minimalistiskt och väldigt bra.
2006-01-03

  Dilsewat
denna text,
känns...
djupt sorgligt...
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann