Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sju dödssynderna: Lättja

Jag har köpt fjärrkontroll till min golvlampa som står bredvid soffan
det är så skönt att slippa sträcka ut armen för att kunna tända å släcka...




Övriga genrer av jahapp
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-01-03 13:48



Bookmark and Share


  Christer VIP
Ha,ha...du har verkligen prickat in höjden av lättja med den här...finns det verkligen sånna fjärrisar??? Det e ju galet!!
2006-01-05

  Fredric
shit, skriver du om mig.. Har två fjärrkontroller.. *skrattar*
2006-01-03

  yoyyo
haha
den va skön!
2006-01-03

  Lottie
En till dödssynd: Lust

Du skall icke hava lust till din nästas golvlampefjärrkontroll..

:)
2006-01-03

  Daniel_78 VIP
klockren iaktagelse - snacka om att dommedagen är nära!
2006-01-03

  Jessica Ebbesson
Hahaha..det är verkligen höjden av Lättja.
Bra fångat!
2006-01-03

  Puzzel_25
Fick mig att skratta av läskigt igenkännande.Hoppas att jag aldrig blir såå lat...*ler*
2006-01-03

  Propella
*skrattar*

Det är bara du som kan komma på något sånt här.
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

jahapp