Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med årstiderna så förändras vädret

Och likaså gör du
För när sommaren bara nalkas till exempel, med sin grönska
så är det även du som bara börjar att blomma ut
Och om man umgås med dig då, så har man det aldrig riktigt tråkigt
för du hittar alltid på något riktigt kul
Jo, för det brukar du väl ändå bara göra?
Eller hur!

Så när solen bara kommer fram go och varm
tycker jag att du är lika så
Och nu är sommaren äntligen här
Så här går vi två nu åter igen, min älskade vän, lyckliga och glada som få
Och då vi två nu bara njuter
av det så sköna sommarvädret tillsammans...

Ken Cassel
23/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 16:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Med miljöförstöringen förändras årstiderna.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel