Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: CD kategori #2




Aforism: det Bästa med det Värsta (och det Värsta med det Bästa)

~¤~

Det bästa med en dålig skivas första låt är att det är en mindre att lyssna på

Det värsta med en bra skivas första låt är att det är en mindre att lyssna på

21 Juli 2011

LPWJ




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-23 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP