Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slutgiltiga valet!

Jag valde dig och du kom och förlät mig,
har varit här förut inte vetat vad som varit rätt.

Men du gav mig hopp och ny tro,
du lät mig återigen gå över din bro.

Som leder till livet, förlåt allt jag tagit för givet!

Kom till mig och led mig på nytt
även om jag inte blivit särskilt klokare
så märker jag hur jag desto mer vill
komma dig nära, du har sagt,
att du mina ok ska bära..

Genom djupen och dalar, bort till gryningens ljus,
jag vänder mig aldrig mer tillbaka.
Lycklig gör mig med din kärlek och jag vill för dig allt försaka....




Fri vers av marie-helene
Läst 502 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-23 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hans ok är det enda ok som är OK.
2011-09-16

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet om ett livsviktigt val, en dikt som strålar av ett varmt ljus...
2011-09-08

  mare VIP
Mycket fint skrivet..
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene