Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste


Våga mer.

Våga visa.

Våga öppna,


öppna mer.


Visa vägen


inåt.


Våga



mer.




Fri vers av wildrose
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-24 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant....
2011-09-17

    ADI Nehlin
inte så lätt alltid men det går..väl skriftat
2011-08-03

  jörgen g
Härlig dikt!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose