Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan detta gottgöras?

det ligger mord och dråp
i luften
varje dag

en förvirrad hjärna
har rört om i pannan

utnämnt sig till Gud
i sin egen värld

en som torterar
dödar oskyldiga
i stället för att hela

en sorg sprider sig
över hela världen
av dem som fortfarande
har kontakt
med sina känslor




Fri vers av Kim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-24 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP