Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

studsande minnen


med en öronbedövande explosion av ingenting

är portalen ånyo stängd

kontakten är bruten

vår saga är slut

musiken och pianospindlarna har försvunnit tillbaka där de kom ifrån
stormen är över och allting är tyst

allt ser ut som vanligt
inget är förstört

en vindpust letar sig in genom det öppna fönstret likt ett försenat ljud från ett flygplan

pianot ser ut som det alltid har gjort

svart mot vitt
ljud i tystnad

om man lyssnar riktigt noga kan man höra ekot av en melodi från en hemlig verklighet

där livet är något annat
än skuggor av skulpturer

där konsten är på riktigt

där lavan ständigt bubblar

där djur och människa möts.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 218 gånger
Publicerad 2011-07-24 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen