Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett alster om fördömande


Var inte så snabb att döma andra!

För titta då bara på dig själv först i spegeln, innan du andra
bara börjar att klandra
För man ska inte kasta sten i glashus, om man inte själv är mycket bättre många gånger
Så sticker du ut hakan allt för mycket med dina anklagelser, så finns det väl en risk
att det är du som bara åker på en fet smäll
Ja, så då är det väl ändå mycket bättre om man bara kan vara
riktigt ödmjuk och snäll, och lite förstående
Så ett gott råd!
Var inte så snabb att bara döma andra…

Ken Cassel
24/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-24 16:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet och sanna ord
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel