Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett utkast skrivet i jan -11




Men ändå lever jag ju

 

men ändå lever jag

i ögonvrån ser jag några hårstrån

regnbågsskiftande i vårsolen

 

tills smärtan slår ner mig

med full kraft i snösörjan

det är fult när snön smälter

naturen blir så stökig och jag orkar inte med den

hör ni det: Jag Orkar Inte Med!

orkar inte med

inte mer

in

 

t

 

 

e

 

 

 

 

 

en fågels milda toner

sjunger upp mig på fötter igen

dimmigt rör jag mig framåt

på darriga ben

jag lever ju

hjärtat slår alldeles som det ska

och händerna håller faktiskt stadigt i pennan

som tecknar ner dikten

Så Hjälp Mig NU!

medan jag ännu lever




Fri vers av Rosmarin
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin