Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synd om syndaren

min mamma hon sa att änglarna gråter när regnet faller oss ner
och regnet kan endast torka i gudstro ty solen är här när han ler
då jag är en syndare måste leendet just finnas för dig
jag är för svag för att vistas i solen likt en skärseld bränner den mig




Fri vers av chriz
Läst 282 gånger
Publicerad 2011-07-24 22:17



Bookmark and Share


  cilax VIP
jag gråter vid läsningen. Det som fattas i världen är nåd. Nåd gentemot sig själv
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

chriz