Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tanke på det som skett




Våld

 

Ser fasan uti deras ögon

när kulorna víner förbi

hör frågan från de unga

säg oss varför blev det vi

 

Känner smärta uti hjärtat

när hjälplös jag ser på

när liv försvinner meningslöst

hur kan det någonsin bli så...

VARFÖR....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP