Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yeaaah


Älskar mig

Slå mig, slå mig hårt
spotta på mig, spotta mycket
sparka på mig, sparka hårt
dra i mitt hår, dra hårt
säg fula saker till mig, riktigt fula

och viska sedan i mitt öra att allt är bra.




Övriga genrer av Weider
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-01-03 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider