Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan

Du kan påverka din kärlek. Min far är en vis man och han förklarade det för mig, det här är lite av min tolkning.
Man brukar säga att man inte kan styra sin kärlek, ofta i samband med otrohet och liknande. Men det är fel enligt mig (till viss del). Du kan styra din kärlek, du kan påverka allt som har med dig att göra, så också din kärlek. Om jag skulle säga till dig, varför är du inte kär i din syster för? Då skulle du rygga tillbaka och tycka att jag är äcklig. Japp, där har vi det! Du tänker och tycker att det är fel och äckligt, då skulle du aldrig kunna bli kär, genom din egen tanke, hur otroligt vacker och underbar hon än är.
Om du ger en människa väldigt mycket tid, är öppen mot den på alla plan och lyssnar vad den har att säga, då är det enkelt att man faller i kärlekens fälla! Så du kan styra din kärlek.
Givetvis så handlar inte kärlek om endast en tanke, inte långvarig kärlek iallafall. Det handlar om allting som kemi, dofter och annat vetenskapligt bevisat. Men det är nog så mycket enklare än så, du behöver inte ens tänka på det, jag lovar.
Så skyll inte mer på kärlekens otippade svängningar. Om du inte vill bli kär i din bästa väns flickvän så blir du inte det, enkelt!?
Men våga lita på kärleken, och inte minst dig själv!




Övriga genrer av Weider
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-06-15 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider