Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har mer mening en jag orkar visa...


Snurra

Snurra, fortsätt snurra, stanna aldrig, fortsätt snurra
Vårens alla blommor tittar upp mellan löven, ta dig i kragen och fortsätt stirra
Alla hjärtan brinner för ett annat, men om vi släcker våra, struntar i traditioner
För ett hjärta är inte svårt att tända, gnid de mot någon annans och sluta snurra
Men du, snurra fortsätt snurra, stanna aldrig, fortsätt snurra

I dessa dagar brukar dom snurra, dom stora, och populära, dom bara tar för sig
Släcker hjärtan, spottar i såren, men vi ska inte ha det så
Sluta, sluta snurra, jag älskar våren, vi ska brinna, snälla sluta, kom till insikt, de ska vara du och jag, sluta snurra




Övriga genrer av Weider
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-03-20 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider