Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tralala


Vart är du?

Nu är allting tungt, en händelserik dag utan positiva inslag
Allting börjar likna en cirkel, livet tycks aldrig bli bättre
jag har länge klampat runt utan tecken på en bättre morgondag
men dom säger till mig, jag ska tänka att bakom hörnet finns
en bättre morgondag, för den här sidan är utan sol
Jag vill inte bära den här skölden längre, skydda mig mot alla slag
Snälla ge mig ett tecken på värme, måste du vara så kall och hård?
Vart finns ett tecken på kärlek hos dig? jag har aldrig sett dina ögon glittra

Jag som aldrig gråter, nu har det gått för långt, jag gråter, snälla ge mig lite värme,
en gnutta respekt
Snälla se mig jag står här precis framför dig

Hur kan du kännas så sjukt långt borta när du står här precis framför mig, ser du mig inte?
Jag hör inte ditt hjärta dunka, har du något?
Jag hör dig andas, men jag känner ingen värme från dina andetag, vart är di? Vart är du påväg?




Övriga genrer av Weider
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-02-26 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider