Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg?


Arg

Och nu är jag arg på alla sätt, jag förstår inte varför du blundar och skriker högt.
Jag hör röster i mitt huvud som ropar mitt namn, det låter som det är du, det låter som mamma, det låter som pappa -men när jag kollar runt så finns det ingen där och jag är ensam. JAA, jag är arg. Varför kan aldrig jag få luta mig tillbaka och bli omhändetagen och bara få vara jag? Jag vill inte behöva anstränga mig för att hitta en lucka, kan du tisdag om 400 veckor? VARFÖR? Kan man inte bara slå en signal och ta en promenad, eller varför göra det så krångligt när man bara kan kasta sten på mitt fönster och så är jag där på nästan ingen tid alls för jag saknar oss!
Jag vill inte längre vara någonting speciellt som när man träffar mig då blir det Julafton, okej jag vet att jag inte är lika speciell som Julafton, inte lika speciell som alla paket du får då men jag vill inte vara någonting som inträffar lika sällan som Julafton, jag vill inte höra; vad snabbt tiden går, devr bara ett år sen vi gjorde det här sist! Jaa jag är arg, arg för att jag tänker på det här och att jag måste ta tag i det och ringa dig och fråga om du kan tisdagen den sjuttonde! Jag vill inte, jag vill att du ska knacka på mitt fönster och fråga om du får komma in på en kopp te. Jaa jag vet att jag hatar te men det är väl principen! Jag är mycket för det där med att det är tanken som räknas men nu finns det ju inga tankar alls på annat än vad som var roligt igår! Och vad gjorde jag senast jag gick ut genom dörren? Joo jag surade på det sättet som bara jag kan, jag satt tyst på avstånd och jag låtsades skratta när dom andra skrattade men allting jag skrattade åt var sånt som jag skrattat åt förut och jag vill inte längre sitta på avstång jag vill att du tar i mig nu! Jaa, jag är arg, arg för att du inte kommer och tar i mig, älskar mig och leker med mitt hår. Arg att du inte gör det som jag inte vågar, för varför ska jag våga när du har så mycket mod, när du får så mycket med dig och jag sitter här och har varken mod eller en seger i bakluckan, eller njaa, jag vann ju över mig själv förut när jag försökte hinna hem före det var försent men jag misslyckades och det var väl det jag trodde så då hade jag rätt och då vann jag i tanken! Men det var ingen som såg och det är ingen som ser att jag faktiskt försöker! Jag saknar dig och jag saknar mig och jag saknar oss. Kom och ta i mig!




Övriga genrer av Weider
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-08-16 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider